Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, Scorpionii ar putea trai momente placute din punct de vedere afectiv, incarcate de tandrete, duiosie sau iubire si senzualitate. E vremea povestilor de dragoste “ca-n filme”, a sperantelor, a entuziasmului si a sentimentelor traite intens.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, se anunta o perioada de stres, incurcaturi, neconcordante, lant de greseli sau intamplari stupide la locul de munca. Nota generala este de conflict deschis, de depasire a masurii, de neintelegere a situatiei si de-o parte, si de cealalta. Impotriva unora dintre Scorpioni, sefii pot lua decizii abuzive, represive care, in parte sau in totalitate, vor fi retractate sau reformulate peste aproximativ o luna. Evolutia acestor dispute poate cunoaste apogeul pe 28 aprilie, cand intreaga conduita a nativilor trebuie sa fie precauta, ei fiind primii vinovati pentru escaladarea conflictelor. Acest tranzit poate genera probleme si in planul sanatatii. Principalul aspect priveste o confuzie sau o neglijenta medicala, un malpraxis sau un diagnostic gresit, cu toatele avand la baza graba, neatentia, incapacitatea de a analiza in detaliu un caz medical. Risc de lovituri la cap sau de afectare, ca o consecinta a ranilor ori traumatismelor, a uneia sau a mai multor functii cerebrale.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, s-ar putea declansa confruntari parteneriale a caror miza va fi, in majoritatea cazurilor, una patrimoniala; ea ar putea fi declansata sau amplificata de faza Lunii Noi din 26 aprilie si ar putea dura patru saptamani.

Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator, facand, pana in noiembrie 2018, cuadraturi, la grade diferite, la casele IV si X.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: