Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 20-26 August 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), sentimentele rascolite si razvratite cu care Scorpionii s-au confruntat, cu o zi – doua inainte, vor continua sa-i tulbure si in acest rastimp. Uneori, preocupati de aspectele de viata majore, ei vor dori sa nu mai fie bruiati de amintiri, chiuiti de propriile dorinte, doruri si nostalgii, ramanand surzi la chemarile de sirena ale unei persoane dragi lor. Dar, comportamentul lor indiferent, rece va tulbura temeinicia relatiei insesi.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, informatii sau situatii care ii iau prin surprindere la locul de munca si carora trebuie sa le faca fata. Reactia lor va fi una prudenta, fara declaratii, fara explicatii pentru ca Scorpionii vor face efortul sa o asimileze in profunzime, inainte sa ia o decizie.

Pe 22 august, Soarele va intra in casa prietenilor si cunoscutilor pe care nativul vrea sau trebuie sa se bazeze intr-un demers colectiv. Este vorba de “tovarasi” de drum, de ideal, de scop comun care se construieste, acum, din mers, si pentru care Scorpionii manifesta un real interes. Alte persoane, in functie de modul lor de viata, pot beneficia de ajutor si sustinere de la persoane oficiale sau de la institutii.

Intre 23 si 24 august, parteneriatele de data recenta pot intra in criza, pot trece printr-un con de umbra sau il pot “deranja” personal pe cate un nativ. In urmatoarele doua-trei saptamani, evenimentele care vor avea loc in viata Scorpionilor, in legatura cu acesti prieteni liber alesi, va evolua corect si profitabil. Speranta si increderea in viitorul unui proiect vor fi alimentate si justificate de un lant de imprejurari care par a fi de bun augur, anuntand, astfel, o alegere inteleapta si o implicare justificata.

Pe 25 si 26 august, problema banilor revine in prim-planul atentiei lor si a discutiilor purtate cu “tovarasii” despre care vorbeam mai inainte, aruncand asupra proiectului comun un noian de conditionari materiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: