Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, nativii vor fi incapabili sa inteleaga corect un mesaj; vor retine informatiile partial, vor interpreta totul ca un atac la adresa lor, vor rastalmaci si vor face proces de intentie celor care il vor aborda, mai mult sau mai putin critic. Risc de conflicte la locul de munca provocate de reactia disproportionata sau neadecvata a nativilor la o serie de solicitari. Context astral mai putin favorabil deplasarilor; calatoriile de agrement ar putea fi contramandate.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, nativii vor fi preocupati de cariera, functie, succes personal, imagine, victorie asupra rivalilor, drept pentru care familia, rudele, casa, gospodaria vor fi trecute pe planul doi sau chiar vor iesi din sfera lor de interes.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, amestec de stari de spirit contradictorii: Scorpionii se pot simti parasiti, tradati ori ignorati dar, la randul lor, dusi de valul proiectelor si confruntarilor in care s-au angajat, ei insisi pot dezamagi prin radicalismul si lipsa de masura cu care vor aborda o chestiune care priveste un prieten si felul de a rezolva transant o stare de lucruri confuza care persista in grupul lui de prieteni.

Pe 5 septembrie, la ora 12:35′, Marte va intra in zodia Fecioarei si va spori riscul discutiilor taioase, a replicilor nemiloase si a reprosurilor ce pot cadea “in ploaie” asupra nativului. Axa celor doua case ale relatiilor personale (sentimentale) si de grup (prieteni, afini) va fi marcata in ziua de 6 septembrie, la ora 10:52′, de Luna Plina in Pesti care va instaura un climat artagos, de vesnica nemultumire a nativului fata de cei dragi si, invers, a acelora fata de nativ.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, posibile stari proaste organice ca rezultat al suprasolicitarii cerebrale si a enervarilor repetate. Posibile conflicte la locul de munca pe tema banilor (salariu, acord, indemnizatie, prima).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: