Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, momente extrem de solicitante pentru cariera si raspunderea prin functie, profesie sau renume pentru Scorpioni. Acestia vor fi pusi la incercare de caruselul evenimentelor, mai precis a necazurilor si incurcaturilor mai vechi sau de data recenta care, deseori, pot implica unul sau mai multi membri de familie ori se pot indrepta spre bunurile personale si/sau averea familiei in chip brusc, pe “nepusa-masa”.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa banilor si, de aici, va patrona o serie de gesturi care au ca motivatie intrarea in normalitate. Teoretic, este vorba de intrarea in legalitate sau de intreprinderi corecte, legale.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, relatiile cu prietenii vor fi confuze, ambigui. Uneori, banii pot complica natura acestor relatii. De aceea, tocmai pentru a nu intra in situatii neplacute (fie paguba, fie stricarea prieteniei insesi), este indicat sa nu se faca, pentru o vreme, tranzactii cu cei apropiati.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, universul celor nestiute sau acoperite cu un val de incertitudine vor controla, uneori intr-o mare masura, spiritul si psihicul nativilor. Acestia pot “intra la idei”, se pot simti tulburati in linistea lor interioara, ori de cate ori vor aborda chestiuni pe care nu le cunosc intru totul si despre care au doar vagi banuieli sau ale caror consecinte nu le cunosc.

Discutiile care ar putea lamuri aceste situatii tulburi nu se pot realiza in aceasta perioada si nici in zilele urmatoare, dupa cum, in totalitate, ceea ce se ridica azi ca un mare semn de mirare si/sau intrebare se vor dezvalui fie in martie, fie in mai – iulie 2017. Pentru unii nativi, pot functiona manevre care sa blocheze un demers legat de o stare de lucruri la locul de munca. Pentru moment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: