Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie nativii din Scorpion se pot confrunta cu dureri de cap, tensiuni nervoase, puseuri de hipertensiune, tulburari de vedere, instabilitate emotionala. Tendinta generala este de a reactiona disproportionat, enervandu-se din orice.

Sunt vulnerabile in fata acestui tranzit astral si persoanele care, indiferent de varsta, au o sensibilitate la nivelul sistemului renal pentru care stresul, enervarea si oboseala sunt factori de risc.

Acelasi context astral pune pe jar relatiile la locul de munca cu toata lumea – colegi, sefi, subalterni, colaboratori sau chiar cu strainii cu care intra in contact pe fondul activitatii curente. E nevoie de mult autocontrol pentru ca, desi motivul de la care pleaca un conflict este minor, el poate declansa masuri radicale, cu consecinte neplacute.

Pe 21 si 22 decembrie ei pot sa revizuiasca aliantele, colaborarile sau orice alt tip de relatii parteneriale, inclusiv de cuplu. Acelasi aspect, ii face mai sensibili sau maleabili in a accepta tot felul de ipostaze ce presupun apropierea de cineva pe care, in prezent, in sufletul lor nu-l prea simpatizeaza sau apreciaza. Poate fi vorba de un calcul, de o tactica sau de o concesie acceptata intr-o etapa dificila relationala.

Pe 23 si 24 decembrie, Scorpionii se vor confrunta cu o ipostaza astrala ce-i pune in dificultate: pe de o parte trebuie sa decida intr-o chestiune financiara sau de natura unui avantaj material dar conditiile pentru adjudecarea lui sunt majore si greu de acceptat ori dus la indeplinire.

Pe 25 decembrie ei se vor afla in ipostaza de a se exprima cu dificultate. Numeroasele rezerve sau inhibitii care ii controleaza provin din dorinta lor de a nu deveni, prin explicatii sau marturisi, vulnerabili. Aspect dezavantajos pentru toate tipurile de comunicare si rostire publica sau oficiala (un examen, de exemplu).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: