Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 19-25 August 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, Scorpionii pot avea intuitii profitabile in domeniul unei activitati de creatie sau interpretative. Sensibilitatea lor va atinge culmi de rafinament iar perceptiile lor subtile ii pot conduce spre succes sau spre gesturi cu semnificatie artistica de valoare. Intr-o conjunctura speciala, unii vor vedea cum, un vis de-al lor e pe care sa devina realitate.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, cariera, functia si ambitiile de marire vor atinge cote uriase. Unii pot face o adevarata criza de orgoliu, de vanitate sau de mandrie. Vor fi niste zile si nopti incinse de dorinta de a infrange piedicile, de a accede intr-o functie, de a repurta o victorie (morala, materiala, sociala, politica, de imagine) iar aceasta stare de exacerbare a personalitatii lor, in ipostaze publice, va fi starnita sau amplificata de Luna Noua din 21 august, moment astral dublat de o eclipsa totala de Soare; aceste doua evenimente se vor petrece pe casa a X-a, a ridicarii sociale, in putere si rang prin merite personale sau prin intermediul exercitarii profesiei. Teoretic, pentru multi dintre nativi, va fi un prilej bun ca sa marcheze un succes. Pentru altii, se vor pune premizele unei lupte menite sa le deschida usile mult visate.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, sectorul “prieteni” va fi supus inventarului. Nativii vor avea tendinta sa judece si sa cantareasca fiecare cuvant, fiecare gest facut de apropiatii lor. Banuielile mai vechi se vor reactualiza si-i vor determina sa faca cercetari.

La inceputul zilei de 23 august, ora 00:21′, Soarele va intra in zodia Fecioarei, si astfel, tendinta initiata de Mercur va fi consolidata de intrarea Soarelui in casa a XI-a; timp o luna, de acum incolo, vor analiza si vor lua decizii si nu dintre cele usoare.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, Scorpionii vor dori sa se bucure de tihna unui repaus agreabil.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: