Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, moment special, complex, bogat in evenimente si provocari care ii vor obliga pe Scorpioni sa-si adune toate fortele pentru a le face fata. Luna Noua in Scorpion din 18 noiembrie, va amplifica intensitatea trairilor si va atrage atentia asupra unor posibile schimbari de registru, ca si cum soarta “ar intoarce foaia”. Presimtiri ori situatii cu rol de avertisment; nativii ar trebui sa ia aminte la semnificatia lor chiar daca, aparent, acestea nu-i privesc direct.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, atentia multor persoane se va concentra pe chestiunile banesti, pe elaborarea unor documente sau semnarea unor acte ce vor consfinti veniturile lor curente ori economiile. Aceasta predispozitie astrala, departe de a se epuiza o data cu acest rastimp se va continua si se va dezvolta, in functie de contextul de viata al fiecaruia, dupa 22 noiembrie, cand Soarele va intra in zodia Sagetatorului, si va accentua nevoia de reglementare oficiala, legala.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, Scorpionii vor simti, instinctiv, nevoia de a fi prudenti, retinuti, atenti, observand, cu un ochi ager si perspicace, tot ceea ce se petrece in jurul lor si ar putea deveni, prin neatentie, un factor destabilizator. Moment neprielnic deplasarilor, asociat cu pierdere de timp, cu intarzieri, amanari, blocaje, nereguli sau incurcaturi. Ar fi indicat sa nu se dea curs provocarilor la dialog mai ales in public (amintiri, marturisiri, declaratii).

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, surprize, unele neplacute, altele care vor amplifica dizarmonia deja instalata intre ei si rude. Unii Scorpioni pot fi victima initiativei unei rude, pentru care nu au fost consultati, sau pot descoperi realitati care privesc persoane din familie, ale caror consecinte se pot rasfrange, in chip pagubitor (imprumuturi riscante, tranzactii dubioase), asupra lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: