Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana care urmeaza va fi intens resimtita de catre nativii din Scorpion dar majoritatea evenimentelor semnificative se produc in relatie cu casa a X-a, a puterii, locului in societate, a imaginii, a carierei, a succesului etc.

Pe 18 iulie unii pot avea succes, pot fi admirati, pot primi premii, distinctii si recompense. Pe 19 iulie ii “paraseste” Venus; planeta va intra, in acea zi, in zodia Fecioarei, asociata cu prietenii, grupurile de interes comun, socializarii. Dar nu produce vreun beneficiu real sau vreo dezvoltare speciala ci doar o aparenta linistire a apelor sau o mai buna gestionare a relatiilor curente asa…de forma, de fatada.

Mai tarziu, aici vor izbucni toate neregulile temperate in perioada care urmeaza. Intre 19 si 21 iulie Luna, in tranzit prin casa a XI-a, va controla tot relatiile bazate de afinitati comune. Dar nici ea nu da tonul la veselie sau petrecere ci la intalniri oficiale, utile, “de lucru”. Intre 22 si 24 iulie dimineata Scorpionii ar trebui sa se simta bine, sa aiba chef de destindere mai ales prin izolarea de oamenii care ii obosesc sau care declanseaza relatii tensionate si discutii cu “scantei”.

Lenea, odihna, siesta, somnul, vor fi cele mai indemana optiuni de comportament menite sa-i refaca energetic. Doar ca, aceasta tendinta generala s-ar putea sa fie deseori intrerupta de exigentele unui mod de viata activ care, pentru Scorpioni, poate capata aspectul urgentei.

Din 23 iulie, Soarele si Mercur vor intra in casa a X-a a cerului lor de nastere si, de acolo, ii vor chema la “ordin astral” fara drept de eschiva. Desi nu este vorba de un tranzit prost ci doar de unul foarte puternic, totusi ipostazele particulare s-ar putea sa fie percepute de catre unii, ca drastice, excesive sau grele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: