Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, rastimp dedicat placerilor personale, bucuriilor trupului sau ale sufletului, relaxarii sau preocuparilor care-i rup de realitatea inconjuratoare.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, tensiuni la locul de munca generate de relatiile cu colegii si/sau sefii. Reactiile nativilor vor fi categorice, deloc politicoase si, uneori, de-a dreptul riscante sau exagerate. In cazul altor Scorpioni, s-ar putea ridica bariere de comunicare cu unele persoane de care se despart prin viziunea asupra unui subiect conflictual, prin conceptiile diferite de viata sau prin mentalitate, educatie si profesie. In planul sanatatii: stres, migrene, agitatie, tendinta de a se enerva “din orice”.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, Scorpionii se vor “agata” de orice argument sau prilej ori conjunctura care le-ar permite sa aplaneze un conflict, o disputa ori o controversa care-i dezavantajeaza. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in semnul de Apa al Racului, care actioneaza in armonie cu semnul lor zodiacal natal, tot de Apa. In acest fel, se vor creea premizele astrale ale unor “ape subterane” care le vor alimenta mentalul si trupul, facandu-i mai supli, mai abili, mai senzitivi, mai impresionabili dar, prin asta, nu si mai usor de pacalit sau de convins. Dimpotriva, acest tip de functionare psihica si organica va fi in avantajul nativilor care vor fi, astfel, mai puternici. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur. Fara a fi spectaculos si puternic, acest tranzit neutru sau subred pentru altii, pentru Scorpioni, va avea darul de a consolida lucrarea astrala a Soarelui in casa a IX-a, a gandurilor inalte si a constiintei ori a planurilor importante de viata.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, reevaluare a unor proiecte financiare, urmata de decizii de ultim moment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...