Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 16 mai este continuarea mizei astrale conturate de pe 15 mai pe sectorul muncii sau al sanatatii pe care l-am analizat saptamana trecuta.

Se mentine factorul puternic de stres cu impact asupra fiziologiei organelor localizate in cap. Nota generala estre de enervare, de iritare permanenta: se poate observa o ridicare temporara a tensiuni arteriale, a temperaturii corporale pe fondul muncii, discutiilor sau tensiunilor psihice ce provin din vari motive in functie de varsta si insertia sociala a nativilor.

Unii pot cadea prada tentatiei de a-si face dreptate la locul de munca, unde se simt persecutati, pe cont propriu sau impotriva unor evidente ce nu “tin” cu ei, punandu-se singuri in posturi neplacute si de loc avantajoase. Zilele de 17 si 18 mai aduc elemente de noutate intr-un camp al relatiilor parteneriale de orice fel dar si al relatiilor conflictuale, procesuale unde se va putea inregistra marcajul astral al unui inceput.

Atentie la tot ceea ce se poate transforma dintr-o chestiune personala intr-una oficiala, publica sau cu conotatie juridica, procesuala. Luna Noua fie genereaza un inceput fie il patroneaza; pentru unii legatura cu casa a X-a este directa si determinata de evenimentele ce s-au petrecut din vara anului 2014 pana in prezent. Intre 19 si 20 mai unii pot fi acaparati de chestiunile materiale.

Depinde ce vor sa faca cu bani, cat pot sa cheltuiasca sau ce intentii au mai ales sub imperiul unor presiuni din afara. Se intrevad, cel putin astral, o serie de constrangeri sau limitari ale gesturilor pe care le pot face din dorinta de a-si proteja averea, drepturile asupra unor proprietati sau disponibilitati financiare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: