Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Evolutia saptamanii viitoare ar putea decurge, in linii mari, pe urmatoarele coordonate: pe 14 mari reticente cu privire la plati sau cumparaturi, intarzieri si mici (sau mari, dupa caz) blocaje.

Din 14 martie seara pana pe 16 martie dupa-amiaza reticenta, incapacitate de a raspunde, fel de a vorbi marcat de stres, crispare, inhibitie, prudenta. Tendinta generala spre reactii ostile si secretomanie.

Intre 16 si18 martie, evenimente care se desfasoara in cascada, cu o doza mare de surpriza, de inedit legate de casa, patrimoniu, avere, relatii de familie. Reactii ciudate sau disproportionate ale nativilor in fata unor provocari pe aceste teme.

Intre 18 martie dupa-amiaza si 20 martie pe casa sentimentelor, a relatiilor cu copii, a placerilor vietii Scorpionii se confrunta cu tumultul unor unde de soc emotional. Unele pot fi placute, intense, altele insa pot da senzatia de coplesire. Sub imperiul atator stimul si atator presiuni, atator directii unii nativi cedeaza: fie se declara invinsi, fie epuizati, fie incapabili sa mai reactioneze.

Deleaga treburile urgente celor din apropiere sau pur si simplu le abandoneaza pe toate, pentru mai tarziu, cand se vor recupera. Din fericire, aceasta etapa de revigorare vine o data cu seara zilei de 20 martie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: