Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, continua sa fie activa dimensiunea critica si neprevazuta in plan financiar, instalata cu o zi in urma. Pe fondul acestor premize greu de controlat se pot declansa certuri, pot izbucni divergente intre nativ si cei care se opun unui demers firesc in plan financiar sau intre nativi si reprezentantii unei institutii care le limiteaza capacitatea de a actiona sau de a decide ce fac cu bani lor.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, perioada “tacuta”, in care nativii muncesc, sunt preocupati de aspectele mai putin vizibile sau mai greu de identificat care le crea greutati in procesul muncii. Un abuz mai vechi sau o nedreptate comisa asupra loc continua sa produca, poate, efecte.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, zbucium familial si/sau atitudini ostile intre soti.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a VII-a a relatiilor parteneriale si va naste premiza unor dialoguri marcate de incapatanarea si cramponarea Scorpionilor de un interes matrimonial (mai ales daca in aer pluteste varianta divortului). In planul afacerilor, insa, Mercur le va fi un aliat corect, deschizandu-le drumul catre solutia simpla, corecta si in avantajul lor, in planul gandirii, al analizei unei situatii, al deciziilor. Totusi, Careul in T alcatuit de cele doua Noduri Lunare cu Soarele in tranzit, pe casele IV/VII/X, este de natura sa dea, in restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, un impuls special acestor nativi care vor trai prima inclestare astrala din acest an in care va fi implicat Sensul Vietii, Suferinta in viata. Ei vor avea un semn, o anticipare simbolica, care-i va avertiza in legatura cu ceea ce urmeaza sa li se intample. Poate ca, in aceasta perioada, acest mesaj astral nu va fi lesne de identificat si de inteles de catre multi nativi dar asta nu inseamna ca el nu se va produce.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: