Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Continua seria zilelor cand Scorpionii sunt protejati de cei doi Benefici, ipostaza care se revarsa pe casa a X-a a cerului lor astral.

Aceasta este o ipostaza care poate fi valorificata de catre toti nativii, dar diferentiat ca forma de manifestare in functie de varsta si loc in societate. In afara de aceasta tendinta generala, pe 11 iulie doresc sa stabilizeze un parteneriat sau sa consolideze un contract, in ciuda unor neconcordante de timp sau de opinie. Este insa o chestiune trecatoare.

Intre 12 si 14 iulie dimineata, preocuparile lor sunt indreptate catre chestiunile banesti. Discuta mult, se sfatuiesc, se informeaza. Este vorba de tatonari ale unei situatii, de analize si evaluari pe marginea unui proiect care ar trebui sa devina, la un moment dat, prin punere in practica, o afacere, un castig, o “lovitura financiara”.

Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie seara posibilitatea de a dialoga se blocheaza. Schimbul de idei si circulatia informatiilor nu mai functioneaza normal pentru un Scorpion. Unele neconcordante ce tin de latura umana se complica prin factori subiectivi ce-i privesc direct pe nativi: nu sunt in forma, sunt obositi, se simt rau, sunt suparati, sunt afectati de un eveniment, sunt solicitati in mai multe locuri deodata, nu sunt atentie la ce li se spune, nu se pot concentra, inteleg gresit.

Aceasta atitudine rigida este periculoasa pentru toti cei care sustin examene, verificari ale pregatirii profesionale, indiferent de varsta si nivel de pregatire sau context de manifestare a acestor etape. Drumurile urmeaza si ele predispozitia astrala dificila a momentului, cu un varf al riscului sporit pe 16 iulie. Pe 17si 18 iulie multe situatii insolubile cu cateva zile inainte se rezolva parca de la sine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: