Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa dusmanilor, ostilitatilor si a tuturor adversitatilor greu de gestionat ramane activa intreaga saptamana viitoare.

Partea buna este ca, din 12 mai, Marte paraseste aceasta casa a VII-a si intra in Gemeni, respectiv in casa bunurilor materiale si avantajelor ce pot aduce bani sau securitate financiara dar si un potential de risc provenind de la accidente rutiere sau din manevrarea unor utilaje, instrumente din fier; al doilea risc este de fracturi produse in zona bratelor, a coastelor sau a toracelui de la clavicule pana la stern.

Acelasi Marte poate genera, in orice moment, un conflict cu cei interesati de o mostenire, o imparteala a beneficiilor, un partaj sau un uzufruct ori un testament. Intr-o prima etapa disputele se mentin la nivelul cuvintelor. Intre 9 si 15 mai, putem observa ca pe 9 mai Scorpionii nu au chef de vorba, inchizandu-se in sine pentru a medita la ceea ce li se intampla si evident, la ce tactica sa recurga. Ziua nu e buna pentru nici un tip de dialog sau examinare a cunostintelor.

Intre 10 si 12 mai dimineata, se pot ivi probleme legate tot de patrimoniu si avere dar de asta data intr-o legatura directa cu rudele de sange. Din 12 mai dupa-amiaza si pana in dimineata zilei de 14 mai, unii se pot bucura de viata, mai ales daca nu se confrunta cu probleme majore de viata, cariera, imagine sau avere. Poate fi o perioada frumoasa, romantica, patetica.

Altii se pot bucura de beneficiile artei intr-una din cele trei ipostaze posibile: creator, interpret, consumator. Din 14 mai dupa-amiaza contextul astral se coloreaza cu nuantele stresului si enervarii, traite la intensitati diferite in functie de motivul care le genereaza.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: