Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu este nici un paradox faptul ca, receptia vibratiilor intense primite dinspre Rac, nu este identica in cazul celor trei semne de Apa. Scorpionul are un Saturn retrograd in semnul natal trei planete (Soare, Marte, Mercur), care tranziteaza Racul, iar in Pesti se afla Neptun, Kiron si, pentru doua zile 6 si 7 iulie, Luna.

Prilej pentru un “buchet” de trigoane pe semne de Apa, ceea ce reprezinta, incontestabil, o latura armonica a tranzitelor perioadei pe care o analizam. Armonie intre corp, suflet si spirit. Corespondenta subtila, tainica intre cele trei ipostaze ale fiintei umane.

Si totusi exista probleme. Unele provin din neincrederea in valoarea persoanei iubite, in trainicia sentimentelor ei si mai ales, in viitorul relatiei insesi. Tulburari emotionale apar si pe directia relatiei parinti/copii. Zilele cele mai subrede pentru demolarea sperantei si a increderii – 6 si 7 iulie 2015

Intre 8 si 9 iulie, Scorpionii pot fi combativi si bantuiti de o mare dorinta de a se face remarcati la locul de munca, de a se impune cu orice pret, de a prelua fraiele unei directii de activitate pe care sa o conduca cum stiu ei dar nu toti doresc sau accepta asta.

Pe 10 si 11 iulie probleme de parteneriat, dispute pe marginea unui contract, pozitii radicale cu privire la munca, putere, legalitate. Crizele de autoritate vor fi la ordinea zilei. In preajma zilei de 6 iulie, ideile-forta ale constiintei lor, convingerile, idealurile, opiniile personale vor intra in conflict cu o serie de realitati care le infirma legitimitatea ori le ameninta valabilitatea. Blocaje la drum, incurcaturi sau amanari, mai ales pe relatia cu strainatatea. Prezenta lui Mercur in casa a IX-a, timp de doua saptamani, la va bruia capacitatea de a gandi corect si de a analiza cu luciditate evenimentele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: