Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, Scorpionii au tot felul de motive pentru care sa cada pe ganduri. Isi aduc aminte de ceva sau cineva care le-a creat dificultati ori i-a pus in incurcatura, mai cu seama intr-o relatie de serviciu sau de munca. Sufletul lor trece prin mici moment de innegurare, apoi de relaxare. Cei din jur vor observa cum, din cand in cand, acestia vor parea abatuti si interiorizati.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra, pentru sase zile, in casa a IV-a a cerului lor astral, inlesnind dialogul cu rudele sau permitandu-le sa gaseasca, in beneficiul acelora, o solutie de moment. Daca actioneaza repede, ei pot specula acest tranzit scurt dar, daca amana, atunci, ceea ce au intentionat, se va pune in aplicare abia dupa 14 februarie.

Pe 3 ianuarie, Marte, Guvernatorul lor nocturn, va intra in Scorpion, unde, fireste, se va simti bine, actionand in favoarea nativilor pana pe 5 martie. Din acest motiv, in aceasta perioada, Scorpionii vor fi determinati si condusi de o vointa puternica.

Intre 4 si 6 ianuarie dimineata, Luna, care le va tranzita casa I, ii va face pe toti nativii mai sensibili, mai intuitivi, mai telepati si mai subtili dar, totodata, ea va permite cristalizarea unor sentimente in virtutea carora sa ia niste decizii pe care, pana atunci, nu se simteau in stare sa le accepte.

Intre 6 si 8 ianuarie dupa-amiaza, norocul la bani le surade. Pot depasi un moment dificil, pot primi un sprijin financiar, pot apela cu succes la prieteni sau pot specula in chip util o conjunctura. Din seara zilei de 8 ianuarie, Scorpionii trebuie sa fie atenti cum vorbesc in public, cenzurandu-si accesele de sinceritate. Aceasta atitudine rezervata este indicata in ultima parte a saptamanii analizate pentru ca exista riscul sa spuna ce nu trebuie (gafe, indiscretii) sau sa intre in dispute si controverse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: