Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cariera! Iata cel mai important sector existential pus in cea mai buna si eficienta postura astrala. Cei doi Benefici se intalnesc din nou, in zodia Leului, unde, alaturi de Soare si Mercur in tranzit, construiesc premizele unei pozitii privilegiate.

Sunt avantajati in principal cei in preajma varstei de 48 de ani si, secundar, cei in preajma varstei 24, 60 de ani. Asta nu inseamna ca nu apar opozitii, piedici, contestatii sau complicatii active intre 2 si 6 august si mai ales in preajma zilei de 4 august. Scorpionii nu sau nu pot sa-si puna in aplicare o strategie a succesului, fac mai mult tentative pentru ca evenimentele urmeaza un traseu sinuos al unui destin controlat de meandrele astrale in care calculele personale cad in derizoriu.

Mai degraba se poate vorbi de un gest categoric al destinului, de un joc al sortii major. Pe 1 august totul ii scoate din sarite cand e vorba de casa, stricaciuni, reparatii, relatii de familie. Pe 2 si 3 august vor sa petreaca, sa uite de tot si toate si sa se cufunde intr-o lume a visarilor si a placerilor dar care sa nu-i solicite din punct de vedere fizic pentru ca nu au chef sa oboseasca.

De aceea nu alearga pe bicicleta, nu fac sport, nu danseaza, nu se epuizeaza in nopti de petrecere; ei prefera ceva discret, relaxant, comod, reconfortant. Pe 4 si 5 august, Scorpionii vor fi ca un arc incordat la locul de munca: combativi, intransigenti si imperativi.

Pe 6 si 7 august nu prea ii intereseaza ce mai zice sau ce mai face partenerul de viata. De aceea, nevoile sotului sau solicitarile partenerului de afaceri nu vor fi auzite si nici intelese. Viata in doi este sacrificata de dragul ipostazelor importante ce se deruleaza in viata unui nativi, insetat in acest moment de succes, de reusita, de victorie sau de revansa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: