Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, amalgam de probleme curente personale, familiale, profesionale.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, relatiile de prietenie sau prezenta lor intr-un grup constituit din persoane cu afinitati si interese comune va fi pusa in discutie. Sagetatorii se vor intreba daca merita sa mai faca parte din acest grup. Uneori, se pot intoarce de la o agapa, de la o intrunire sau chiar de la o petrecere, ingrijorati si mahniti ca li se face o nedreptate prin felul in care sunt tratati, ca unii cunoscuti abuzeaza de rabdarea si cumsecadenia lor si, ne mai vazand nici o cale de a remedia relatiile si nici un motiv ca sa ramana alaturi de ei, vor hotari sa rupa relatiile cu aceia. Dar, exista si ipoteza ca, in sanul unui grup, sa se nasca un curent de opinie ostil lor, care sa-l elimine pe nativ, rapid si fara explicatii, precipitarea respectiva fiind provocata de tumultul provocat de faza Lunii Pline in Balanta (chiar casa a XI-a a prietenilor) care se va produce in ziua de 11 aprilie.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, manie, furie, regrete, dorinta de revansa; strategie care sa le consolideze stabilitatea la locul de munca. Atentie, totusi, la componenta morala a acestor manevre.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, Luna va traversa zodia lor natala si le va da mai multa incredere in sine, mai multa energie, facandu-i mai limpezi in viziunile lor despre lume si viata, ceea ce le va permite sa vorbeasca si sa se poarte cu sinceritate si onestitate. Din 11 aprilie, Mercur va intra in miscare aparent retrograda, si, pentru niste zile, ii va obliga sa-si revizuiasca opinia sau atitudinea fata de un coleg sau fata de un sef. Dupa aceea, o data revenit, in casa a V-a, a sentimentelor, acelasi Mercur ii va sensibiliza in ideea de a recunoaste unde au gresit, unde nu au inteles corect sensul unor gesturi ori semnificatia unor cuvinte, sa-si ceara iertare ori sa provoace o impacare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: