Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 30 septembrie, pe unii, gandul la bani si mai ales la datorii, nu-i va lasa sa doarma. Mercur va intra in zodia Balantei si le va permite, pentru aproximativ doua saptamani, sa aiba un bun schimb de idei sau o comunicare agreabila cu prietenii.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, Sagetatorii pot primi vesti mai putin obisnuite care vor viza un sector important din existenta lor.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, trairi legate de situatia speciala a unui membru de familie (dor, mila, compasiune, ingrijorare). Posibile eforturi pe care nativii le-ar putea face pentru a-si organiza mai bine activitatea profesionala, pentru a face fata solicitarilor legate de functie, datorie publica, raspundere sociala.

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, apele sufletului lor ar putea fi tulburate de tranzitul Lunii care ii va antrena intr-un iures de situatii costisitoare energetic si afectiv. Unii Sagetatori, in postura de parinti, pot introduce noi metode pedagogice menite sa consolideze raportul de autoritate parinte/copil. Altii, mai patimasi, pot “lua foc” din cauza geloziei sau a tribulatiilor sentimentale.

In seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Luna Plina in Berbec care va angrena, in afara casei a V-a, si sectorul relatiilor de prietenie pe care le vor pune la incercare. Unele dintre aceste prietenii vor ceda la prima adiere, altele vor trece testul de rezistenta morala si de onestitate. Nota generala a saptamanii va fi data de relatia obositoare, complicata sau bogata in ipostaze de viata publica si privata pe care nativul va fi chemat sa le gestioneze corect. Dificultatea va consta in imposibilitatea de a le amana sau delega pe unele si din contradictiile care se vor ivi permanent in ciuda efortului lor constant de a tine situatia sub control. Sfarsitul saptamanii va deveni tot mai complicat prin multiplele aspecte negative al caror varf de scurge astrala se afla in Sagetator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: