Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 31 mai si 1 iunie Sagetatorii fac si desfac strategii uneori cu intentii nu tocmai onorabile, cum ar fi, de exemplu, dorinta de razbunare.

Pe 4 si 5 iunie numara banii. Dar, principala determinare astrala, in perioada 30 mai -5 iunie, o reprezinta vibratia celor trei planete din Gemeni, respectiv Soare, Marte si Mercur retrograd, din casa a VII-a, care genereaza stari de conflict, tensiuni intre partenerii de orice fel cu consecinte mai mult sau mai putin importante de natura morala, legala sau juridica.

Nu toti Sagetatorii au procese si conflicte. Dar, acolo unde este cazul, situatia se acutizeaza. Din punct de vedere procesual perioada este critica iar intre 2 si 3 iunie se pot produce tot felul de evenimente care sa dea vechilor secvente de viata ipostaze noi pe care trebuie sa le administreze corect, rapid si eficient. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii sau amanat.

Trebuie sa se tina cont ca, din punctul de vedere al activitatii psihice si al reactiilor nervoase, ziua de 2 iunie are un potential de risc in plus, fiind momentul cand se produce Luna Plina. Este Luna lor Plina de peste an, moment cand o serie de aspecte de viata ale anului trecut se pot epuiza (uneori chiar inainte sa-si fi produs toate consecintele) si altele noi se nasc ca o premiza pentru viitorul an.

O nota speciala aduce acest context astral in desfasurarea unor divergente unde, in loc sa se rezolve situatia printr-un element de noutate, el se rezolva prin revenirea la stadiul initial, prin renuntarea la un punct de vedere sustinut vehement sau prin razgandire. Ipoteza valabila mai ales in conflictele conjugale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: