Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu, intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, nu e bine de loc. Sagetatorii vor lua “in piept” atacurile martiene, din opozitie (casa a VII-a), aspect astral care se intensifica cu fiecare zi cu care ne apropiem de rastimpul 5/6 iunie, cand Marte va face opozitie la grad perfect cu Luna Neagra in Sagetator, aducand suferinta personala, necaz, evolutie neverosimila a conflictelor si toate bazate pe un abuz, o nedreptate, o incalcare a legii (morale, juridice, etc.) care se comite asupra nativilor. De aceasta etapa, toti nativii ar trebui sa tina cont cu exceptia copiilor si adolescentilor sau a celor retrasi la pensie care sunt protejati prin faptul ca nu sunt in prim-planul vietii active. Atentie sporita la ce vorbesc, ce semneaza, ce declara, ce hotarasc sau cum se poarta toti cei care au pe rol un proces: pot, din stangacie, din nestiinta sau din furie sa complice lucrurile. In astfel de cazuri, e bine sa se apeleze la cineva competent, mai calm si mai obiectiv sa-i reprezinte si sa-le apere cauza.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, toata lumea va vrea bani de la un Sagetator: statul, familia, copiii, prietenii, iubitul/a. Nu cadeti in capcana santajului sentimental.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii) incepe sa “lucreze” si sa sugereze, pana la inceputul lunii iunie, directii interesante care merita sa fie studiate.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, se contureaza intentii “organizatorice”. Unii Sagetatori, mai ales cei aflati intre 40 si 50 de ani, vor dori sa-si puna ordine in viata lor, mai ales ca, rascolirile recente au actualizat si au intensificat o serie de disfunctii parteneriale. Unii vor dori sa termine cu participarea lor la activitatea unei societati comerciale sau isi vor propune sa puna punct unei casatorii ajunsa “forma fara fond” sau, de-a dreptul, chin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: