Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, relatiile cu prietenii si cunoscutii apropiati care au fost sau inca sunt implicati in desfasurarea unor proiecte nu sunt deloc limpezi si netede. De aceea, proiectele nu merg bine si, pentru a nu le strica definitiv, Sagetatorii vor adopta o atitudine de aparenta intelegere si acceptare (sau indiferenta) pentru a permite activitatilor care-i reunesc sub cupola acelorasi meniri, dorinte, idealuri, planuri de viitor, sa se dezvolte.

Doar ca, motivele de enervare vor rasari la tot pasul iar acest efort de aplanare a conflictelor va fi tot mai mare si tot mai greu de manifestat. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), sectorul celor nestiute, secrete sau tainuite este veriga cea mai importanta in ansamblul predispozitiilor astrale pentru Sagetatori.

Multi nativi se vor mira cat de multe lucruri vor afla intr-un rastimp scurt despre oameni, rude, colegi si apropiati. Vor ajunge la concluzia ca, desi “ii stiau”, nu-i “cunosteau”, in realitate, de loc, dovada fiind descoperirile pe care le vor face singuri sau dezvaluirile provocate de evenimente de natura sa scoata la iveala aceste taine.

Revolta, uneori chiar frica, fata de consecintele unor fapte comise de aceste persoane, va avea darul de a-i face sa-si revizuiasca, sub presiunea evenimentelor, atitudinea fata de aceia. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, va fi o perioada cand Sagetatorii se vor intrema trupeste si sufleteste, se vor simti mai bine din punct de vedere organic, vor avea energie si determinare.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, se vor ocupa de bani. In aceasta privinta e de luat in calcul, un soc, o surpriza sau un eveniment care vizeaza castigurile din munca produs in prejma zilei de 29 octombrie, care, acum, va trebui reevaluat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: