Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In mod normal, Sagetatorii ar trebui sa fie in forma, sa se simta bine, sa dea frau liber sentimentelor, dorintelor sau intentiilor. O prima directie (care nu e chiar noua, s-a instalat de ceva timp), tine de sentimente.

Aventurotii sunt in plina ofensiva. Vor tot. Nu vor sa “scape” nimic. Iar indemnul prudent ca viata trebuie sorbita pe-ndelete este inlocuita de ei cu epicureianul: Acum! Totul sau nimic! Maine nu ttim ce va fi. Activism, trairism, hedonism care la tinerete tine. De la o varsta insa, unele escapadele pot parea utor ridicule, o lipsa de masura sau o exagerare. Eh, dar parca ii mai poate controla cineva pe Sagetatori, care au o asemenea provocare astrala.

Ei sa fie fericiti. Firile artistice sunt binecuvantate cu o uriata forta de creatie. Arta interpretativa a unora poate atinge cote de exemplaritate rara. Creatorii, interpretii ti toti cei ce activeaza in domenii ale performantei muzicale, teatrale, cinematografice, coregrafice, estetice sau sportive sunt minunat sustinuti. Pot fi in forma dar pot fi in stare ti sa se autodepateasca, sa doboare recorduri, sa se afirme.

Luna plina din ziua de 5 martie este drept ca nu le ofera cel mai agreabil moment astral. Atat Soarele cat ti Luna in tranzit vor face cuadraturi cu Soarele lor natal.

Unele disfunctii pot tine de relatiile cu familia din care provin, altele au ca loc de desfaturare sau miza un spatiu al autoritatii ti functiei (poate doar ca o necesara readucere la normal, dupa atat huzur). Depinde de postura fiecarui individ, dar unii pot fi ingrijorati pentru propria lor soarta daca sunt ori au fost candva angrenati in mecanisme sociale ti publice care nu au evoluat pe principii corecte.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: