Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 iulie Sagetatorii fac tot felul de planuri secrete. Starile lor de spirit ii imping sa alcatuiasca, strategic, planul B, planul C, in ipoteza ca viata si activitatea lor se complica. Pe 27 si 28 iulie Sagetatorii par ceva mai plini de speranta, de energie.

Brusc, in aceasta perioada viata le pare frumoasa iar ei sunt increzatori in fortele lor. Intre 29 si 30 iulie ei se dedica chestiunilor materiale, problemelor banesti. Uneori se pot apuca de o activitate sau de un proiect care nu le face nici o placere dar le aduce bani.

Un fel de solutie de criza. Pe 31 iulie, in functie de varsta pe care o au si de plasamentul profesional, unii pot avea noroc la un examen (mai ales la probele sustinute oral), altii pot avea un beneficiu de imagine daca se exprima in public si iau atitudine in mod curajos, argumentandu-si energic punctul de vedere.

Dar, tot aici, se naste si latura vulnerabila a acestei zile, cand se produce faza de Luna Plina, care ii poate impinge pe unii, mai ales pe cei tineri si fara experienta, sa exagereze, sa nu stie cand e indicat sa se opreasca sau cum sa gestioneze o ipostaza publica conflictuala, surprinzatoare si dificila.

Acelasi context astral poate sa atraga de partea unora un succes remarcabil in plan public si profesional, in domenii de activitate de exceptie, legate uneori de strainatate sau care sa le dea, de acum incolo, o deschidere larga, de tipul carierei internationale. Succes pentru toti cei care apara cauze grele, la bara, ca avocati, in instanta ca judecatori, la catedra ca profesori, ori in plan public in organisme si structuri de prestigiu (conferinte, congrese, forumuri etc.). Inrautatirea situatiei cuiva apropiat in contextul unei boli sau al unui accident in preajma perioadei 25/26 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: