Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, dialoguri cu partenerii de toate categoriile, confruntari de opinie cu colegii de proiect, consultari si posibile negocieri. Cele din urma pot fi neconcludente din cauza incarcaturii mari afective pe care o nutresc nativii din Sagetator in legatura cu un contract, o afacere, o colaborare, un proces sau o casatorie.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, posibila cramponare de un bun sau de o suma de bani: nu cumva atitudinea lor rigida ar putea fi cauza pentru care ei intarzie sa intre in posesia acestor avantaje materiale.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, comunicarea interpersonala, cu institutiile, cu strainii ori cu publicul ar putea fi marcata de orgoliul sau de mandria si constiinta superioritatii nativului.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, cate un Sagetator ar putea fi chemat sa se pronunte public asupra unei chestiuni complicate, alteori ar putea fi solicitat sa faca ordine ori sa aduca intr-o dezbatere (controversa) un punct de vedere documentat si competent, situatie cu atat mai plauzibila cu cat, pe 2 martie, va avea loc Luna Plina in Fecioara care vizeaza casa a X-a a rolului social si profesional si a imaginii publice, ceea ce ne indeamna sa credem ca vor avea succes si credibilitate in demersul/interventia lor. Marte isi continua traseul prin Sagetator dandu-le nativilor energie si combativitate, entuziasm, curaj, determinare, rezistenta la efort fizic si psihic, initiativa. Acelasi Marte va face insa si cinci cuadraturi cu planetele din casa a IV-a, ceea ce va putea tulbura apele in familia din care se trag ori in chestiunile care privesc o devalmasie de bunuri si interese patrimoniale. Intelept ar fi ca Sagetatorii sa ia in calcul si aspectele de viata care le sunt tainuite, intentiile si motivatiile bine mascate precum si posibila aliere a unor rude impotriva lui ori in vederea obtinerii unui castig.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: