Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VII-a a relatiilor parteneriale este cea mai bogata in semnificatii astrologice din ansamblul lacasurilor hartii astrale pentru perioada 23-29 mai. Acolo, Soarele ridica semne majore ce indica nevoia de repozitionare a nativilor fata de toate relatiile pe care le au mai semnificative in viata lor: cu sotul sau sotia, cu partenerii de afaceri, cu cei cu care se afla in relatii contractuale, cu colaboratorii si mai ales cu rivalii sau dusmanii care au in prezent destul sprijin astral in detrimentul Sagetatorilor.

E mai greu de precizat cine se razgandeste, complicand o relatie, oricat de stabila, pentru ca intregul context este ambivalent si unul dintre parteneri il provoaca pe celalalt. Cert este insa ca schimbarea la nivelul unei decizii, a unei convingeri interioare, a unei pareri sau dorinte este de natura ca acum, pe termen scurt, sau mai tarziu, cand se vor intruni toate conditiile necesare, sa se produca o despartire sau o importanta delimitate de vechiul parteneriat.

Uneori, relatiile conflictuale sunt amplificate de provocarile celor care vor sa grabeasca sfarsitul lucrurilor. Teoretic, intre 25 si 27 mai evolutia conflictelor, mai ales a celor cu tenta profesionala, publica, de autoritate, imagine sau cu impact asupra functiei este supusa presiunilor si ipostazelor periculoase, practic aceste tendinte putand sa se concretizeze oricand in perioada 23-29 mai si chiar ulterior acestui rastimp.

Evolutia unor demersuri juridice sau procesuale poate fi extrem de rapida si drastica prin consecinte. Intre 28 si 29 mai unii nativi pot incerca sa negocieze sau sa tempereze conflictele din jurul lor. Va ramane doar o tentativa.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: