Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, preocupari legate de amenajarea interiorului, de confort domestic, de crearea unui spatiu de viata si activitate casnica care sa-l multumeasca pe nativ si sa-l faca sa se simta bine, protejat, rasfatat la el acasa. Relatii bune sau, macar, ameliorate, intre nativi si parinti sau acesta si rudele apropiate si mai in varsta.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, relatiile intre parintii -Sagetator si copiii lor se pot altera. Copiii vor fi nervosi, agitati, neascultatori, rebeli, avand, apeland la comportamente ciudate menite sa-i socheze sau, in intentia lor, sa-i “sperie pe parinti” ca sa cedeze in faza mofturilor si capriciilor ce le sunt refuzate. Relatiile personale, bazate pe iubire, atractie, senzualitate, sexualitate, pot ajung pe punctul de a se destrama din cauza iesirilor nervoase, cu accente dramatice ale partenerilor. Sagetatorii, lipsiti sprijinul Guvernatorului lor, Jupiter, vor gresi, apoi, peste o luna, vor fi nevoiti sa-si puna cenusa in cap.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, posibilitate de stabilizare organica. Unii nativi pot capata forta fizica, altii rezistenta organica pe fondul unei suferinte trupesti. Posibil moment de cotitura in evolutia starii de sanatate determinat si de faza Lunii Noi in Taur care se va produce in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′. Premize pentru consolidarea statutului lor la locul de intr-un context de activitate profesionala desfasurata pana atunci temporar, sporadic sau de proba. Pe 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator, a caselor III –IX (deplasari, educatie, cunoastere prin studiu).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: