Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, posibile limitari de moment ale unor cumparaturi sau plati curente.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, informatii care ii pot surprinde pe nativi sau care ii pot influenta in chip nebanuit in luarea unor decizii. De cele mai multe ori, dificultatea acestor solutii provine de la conflictul interior care se naste intre datele concrete ale situatiei ce trebuie rezolvata si propria lor constiinta. Posibile rascoliri interioare.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, in prim-planul activitatii lor va sta cariera si raspunderea. Nativii vor fi obligati sa amane obligatiile de familie ori sa le delege pe cele absolut necesare pentru a se dedica treburilor profesionale sau ipostazelor publice care ii solicita intens cu atat mai mult cu cat, pe 6 septembrie, va avea loc faza de Luna Plina, pe axa caselor IV/X si care ii va aduce in fata unor zile incarcate, solicitante.

In plus, din 5 septembrie, Marte va intra in zodia Fecioarei, respectiv in casa a X-a a ridicarii in rang prin merite personale si vocatie si-i va obliga sa-si reordoneze stilul de a munci, de a gandi, de a actiona. Sagetarii vor fi “chemati la ordine” de “povara” a nu mai putin de saisprezece trigoane pe semne de Foc care ii vor motiva dar, totodata, ii vor si provoca.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, sentimentele se vor resimti de pe urma acestui moment marcat de numeroasele trigoane regale alcatuite pe zodiile Sagetator, Berbec si Leu. Trairile acestor nativi vor fi intense, puternice si vor avea meritul ca vor arde tot ceea ce este, la ora actuala, balast, in existenta nativilor. Sagetatorii vor trece printr-un foc purificator. Nota generala a saptamanii o vor da probleme existentiale nerezolvate: unele, vechi de 10 ani, altele de 2-3 ani. Tendinta nativilor maturi (intre 48 – 60 de ani) va fi sa se rupa de tot ceea ce tine de trecut si sa faca o cotitura in destinul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: