Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, univers interior apasator, motive de ingrijorare, amintiri suparatoare, secvente de viata recenta care revin obsesiv in mintea lor, obligandu-i sa le analizeze pentru a identifica cand si cum au procedat gresit, daca ei sunt vinovati, etc. Aceasta stare se va accentua, de la caz la caz, in functie de specificul predispozitiei astrale natale, din cauza fazei de Luna Noua in Scorpion care va avea loc in aceasta zi, la pranz, inducandu-le sau accentuandu-le o stare de panica si de neliniste. Nu luati decizii si nu rostiti lucruri importante in acest rastimp marcat de o puternica incarcatura psihica ce slabeste luciditatea.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, Luna va strabate semnul Sagetatorului, dand apartinatorilor acestei zodii un sprijin astral real si intens. Starea lor fizica si psihica va fi mult schimbata: ei vor da dovada de curaj, de optimism, de incredere ba, chiar, vor fi veseli, dand dovada de o buna capacitate de a comunica si identifica solutii de viata corecte. Aceasta stare, o data instalata, nu-i va parasi, dimpotriva ea se va consolida pentru ca, din 22 noiembrie, la ora 05:95′, Soarele va intra in zodia Sagetatorului si va reprezenta principalul lor sprijin, pentru urmatoarele patru saptamani, permitandu-le vindecari trupesti si reabilitari sufletesti necesare si importante.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, nativii se vor confrunta cu preocupari banesti cotidiene care, pentru unii, se pot asocia, cu cheltuieli mai mari ca valoare sau mai multe ca solicitare.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, stiri care surprind, vesti care, uneori, ii pot pune pe ganduri. Posibile deplasari de scurta durata. Atentie la divergentele posibile care pot aparea intre ei si unii cunoscuti cu ale caror opinii sau gesturi, Sagetatorii nu vor fi de acord sau le vor tolera.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: