Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 iulie, Sagetatorii au ganduri mari, planuri inalte, au curaj nu se intimideaza in fata nici unui obstacol, au dor de duca si, nu o data, proiectele lor sunt legate de un drum lung, o plecare in strainatate cu diferite scopuri, nu neaparat cele firesti pentru aceasta perioada, in ipostaza de vacanta.

Pe 19 iulie, in casa lor a X-a, intra planeta Venus ; in scurta ei sedere in Fecioara (pana pe 31 iulie a.c.) si aflandu-se in mers retrograd ea nu-si poate revarsa intregul potential asupra nativilor. Dar, atentie!- ea va functiona ca un adevarat Benefic din 8 octombrie 2015 cand va intra din nou Fecioara si va “innoda” realitatea de atunci cu premizele care s-au pus in aceasta perioada (19-26 iulie cat se va afla in mers direct).

De aceea indicat ar fi:1) sa faceti toate demersurile necesare pentru o schimbare in planul cel mai inalt al existentei personale; 2) sa acceptati macar de principiu orice oferta si sa participati la orice invitatie pentru un dialog, o preselectie etc. in vederea obtinerii unui post, a unei functii, a unui statut privilegiat (nu este vorba despre slujbele marunte).

Cu siguranta nimic din aceste discutii de inceput nu se vor finaliza in perioada imediat urmatoare dar miza lor nu este pierduta, ele revenind in actualitate dupa 8 octombrie 2015; renuntand acum pierdeti sansa de a fi luat in calcul mai tarziu sau, mai pe scurt, va excludeti singuri dintr-o ipostaza buna ulterioara.

Intre 22 si 24 iulie dimineata s-ar putea sa aveti tot felul de intalniri si vizite de protocol, de obligatie, de politete pe care le veti onora din diplomatie sau delicatete pentru a nu supara unele persoane hipersensibile. Din 24 iulie seara ganduri, regrete sau manii pe cate cineva traite forul interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: