Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Accente intense, resimtite uneori intens si solicitant vor marca existenta acestor nativi, mai ales a celor intre 57/8 si 60/61 de ani.

Perioada pe care o analizam incepe binisor si chiar interesant pe 16 mai, unde tot felul de impulsuri juvenile pot avea un efect benefic si asupra celor ce nu mai sunt chiar tineri. De aici o nota de disponibilitate sentimentala, de nevoie (sau chiar de sete) de aventura, de noutate, de surpriza, de evadare.

Uneori “evadarea” presupune o vizita, o scurta excursie, alteori ea poate incepe cu banala plecare dupa tigari pentru a se consuma de-a lungul mai multor zile. Pe o alta directie de viata, ziua de 16 mai pune in evidenta un blocaj partenerial; el se poate consuma in tacere, fiind resimtit ca un sentiment acut de nemultumire, de frustrare sau de revolta, alteori el poate lua forma unui conflict verbal sonor.

Pe 17 si 18 mai Luna Noua isi poate pune amprenta fixand sau stabilizand o situatie in legatura cu, viata profesionala, salariul. Nu intotdeauna acest tranzit astral le fixeaza doar cele bune. Se poate vorbi chiar de o amanare sau o intarziere a solutiilor care se pot instala in aceste relatii de serviciu. Relatiile parteneriale care sufera de pe urma unei combinatii dizarmonice dintre Saturn si Marte, mai au si alte resurse astrale pentru a se converti destul de repede in contrariul directiei sub auspiciul careia au inceput.

Astfel, pe 22 mai Soarele, repeta si amplifica ceea ce a produs Marte pe 16 mai, dandu-i o anvergura de o luna pentru a se desfasura in acest registru conflictual. Pe 21 si 22 mai atentia nativilor se indreapta catre cele materiale. Atentie la riscul unor accidente legate de regimul apei cu deosebire pe 21 si 22 mai.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: