Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dinamica astrala este pentru cei care s-au nascut in zodia Sagetator legata de casa, familie, patrimoniu, gospodarie si tot ceea ce priveste echilibrul ce decurge din buna exploatare a averii personale, din reconcilierea cu o serie de rude, care functioneaza ca un puternic argument moral.

Pot primi sfaturi, indemnuri sau pot primi solutii de la cei din familie care sunt considerati “sefi de clan” prin autoritatea morala sau statutul personal pe care il au.

Dar, tot aici, este si veriga slaba din punct de vedere astral a saptamanii viitoare: Luna Noua si Eclipsa de Soare nu reprezinta, oricum am lua-o, un factor de progres pe 20 martie niste locuri subrede prin carente, morale, sociale, de mentalitate, de etica sau din perspectiva juridica.

Se pune problema unor lucruri care nu merg, care nu mai pot pe aceiasi directie ca pana acum care pun in pericol acest loc esential din harta cerului. Pe de alta parte, aceste doua evenimente localizate in casa a IV-a au functie si greutate karmica prin ceea ce patroneaza sau determina.

Atentie marita la pasii gresiti ce se pot face pe acest sector. Din 20 martie se da drumul, pentru unii, pentru altii, la petreceri, la dans, la zbenguiala, la chef. Ramane favorabila, ca si in ultimele 2-3 saptamani, determinarea astrala cu privire la o buna evolutie in plan sportiv sau in plan artistic acolo unde este vorba de dinamism, energie, forta fizica, combativitate (gimnastica, dans sportiv, coregrafie, discipline bazate de provocare). Unii nativi isi pot depasi performantele anterioare, altii pot face un debut spectaculos.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: