Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Iata o zodie care o duce destul de bine. Cu doua si, de la un moment dat incolo, cu trei planete in semnul de Foc, armonic lor, al Leului si cu Uranus in celalalt semn de Foc, Berbecul, Sagetatorii ar trebui sa o duca bine cel putin la nivelul energiei fizice si al protectiei astrale. Perioada pe care o analizam incepe cu munca, harnicie si dedicare unei activitati de pe urma careia castiga bani.

Muncesc cu calm, cu meticulozitate, cu responsabilitate. Din 12 pana in 14 iulie la pranz, le sunt puse la incercare rezervele de diplomatie si inteligenta practica. Unii s-ar putea sa faca fata la adevarate maratoane de intalniri, dialoguri; sa raspunda la planuri si propuneri cu solutii inteligente; sa faca analize pertinente intr-un colectiv sau sa se miste intr-un cadru oficial riguros, cu atentie la ce spun si ce declara.

Etapa astrala buna pentru speculatii, intorsaturi din condei, avocatesti, intr-un context conflictual. Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie problemele acestor nativi in domeniul banilor si avantajelor materiale ce trebui sa fie primite de la oameni si institutii se blocheaza. Nimic nu merge cum ar trebui; neputinta, rea-vointa, ineficienta, nestiinta, dezinteres.

Totul si toti ii tin pe acestia in loc. Ziua de 16 iulie poate reprezenta chiar un apogeu al acestor situatii imposibile. Rabdare, totusi, toate trec. Unii nativi au tentatia de a se cufunda in distractii scumpe sau riscante pentru corpul lor fizic, doar ca sa uite de necazuri; din aceasta perspectiva 15/16 iulie sunt zile asociate cu risc mare. Din 17 iulie, Sagetatorii se entuziasmeaza din nou in fata unor perspective profesionale stralucite. Unii pot da lovitura in strainatate (burse, acceptari, numiri, transferuri).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: