Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saturn in mersul sau retrograd introduce in viata celor care s-au nascut in zodia Sagetatorului tot felul de pauze, intarzieri sau amanari, necesare pentru a se putea defini mai bine prioritatile si stilul de viata ce urmeaza a fi acceptat sau reconfigurat.

Pe 9 mai se pot pune probleme de buna chibzuire a banilor. Intre 10 si 12 mai nativii pot sa faca drumuri-surpriza, ori o serie de calatorii (se modifica traseul, se schimba data plecarii ori durata sederii, apar noi obiectivele etc). Alti nativi pot avea mici probleme tehnice cu masina lor sau cu vehiculele cu care circula.

Daca vor sustine examene sau vor participa la auditii, vizionari ori preselectii Sagetatorii ar trebui sa fie in forma, veseli, mobili, simpatici, inventivi. Intre 12 mai dupa-amiaza si dimineata zilei de 14 mai ei au responsabilitati familiale ce le pot ocupa timpul sau chiar le pot modifica planurile, fiind obligati sa se sacrifice in folosul celor care au nevoie de prezenta si ajutorul lor.

Isi vor lua insa revansa din dupa-amiaza zilei de 14 mai pana pe 16 mai cand vor avea chef sa petreaca, sa rada, sa cante, sa asculte muzica, sa se distreze, sa participe la activitati sportive, sa fie eroii unor aventuri. Din 12 mai, Marte va intra in casa a VII-a a cerului lor astral, aflandu-se in opozitie cu Sagetatorul si, de acolo, timp de aproximativ o luna, le va pune destule bete-n roate in activitatile contractuale si parteneriale. O prima mostra pot avea pe 15 mai, sau in preajma acestei zile, cand se pot certa cu partenerul de viata, pot vorbi despre divort, se pot desparti de un asociat. Toate animozitatile si conflictele se vor intensifica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: