Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In preajma datei de 7 februarie, unii nativi nu vor fi in apele lor.

Ceva ii va deranja: un eveniment care ii implica, discutiile care se poarta si care ii vizeaza. Intre 8 si 10 februarie, vanturarea relatiilor consolidate in ultimii ani intra intr-un adevarat colimator: vanturare si triere, crispare si ostilitate, incrancenare si/sau evadare etc. Incepand cu dupa-amiaza zilei de 10 februarie si pana la sfarsitul zilei de 12 februarie ii roade ceva: regretul, gelozia, spaima, remuscarea, dorinta de revansa, mania. Sentimentele sunt intense, traite puternic.

Tot felul de idei si solutii ii framanta zi si noapte. Apoi, pe 13 si 14 februarie vine vremea sa treaca la actiune sau sunt sunt fortati de imprejurari sa treaca la fapte. Poate nici nu e rau ca, in zilele anterioare, in ciuda acelui consum interior, au analizat situatia in care se afla: macar s-au lamurit. In avantajul lor, dupa 12 februarie, le va veni si Mercur care, revenit la mersul direct, le poate oferi putere de convingere, combativitate verbala, ideatie si argumentatie bazate pe intuitie si ingeniozitate.

In ziua de 7 februarie se vor confrunta cu o chestiune ce trebuie rezolvata prin discutie, explicatie. Fondul pe care aceasta disputa se dezvolta este unul al conflictului de opinii, de interese, de viziune, de stil de viata sau de mentalitate. Sagetatorii vor avea senzatia ca sunt aruncati in mijlocul luptei, ca sunt oarecum sacrificati, ca si cum a fi soldatii de serviciu. Alteori insa propriile lor idei si conceptii de viata i-au adus in acest punct conflictual.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: