Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada care urmeaza (4 – 10 iulie) le aduce Sagetatorilor forta de expresie, putere de exprimare plastica, inventivitate, capacitate de a convinge in toate demersurile ce tin de comunicare si dialog. Sunt frumos sustinute astral examenele, auditiile, concursurile de preselectie etc. ( 4 si 5 iulie).

Apoi, pe 6 si 7 iulie ei se pot dedica locuintei, preocupandu-se de confortul si aspectul casei, cautand tihna reconfortanta a caminului, ori binefacerile unor relatii de familie armonice, constructive prin solidaritatea lor. Ziua de 6 iulie ii poate pune in fata unei situatii-limita din punct de vedere financiar determinata fie de un eveniment la locul de munca fie de initiativele cuiva care le pune bete in roate, ii conditioneaza sau ii someaza.

Zbuciumate par a fi zilele de 8 si 9 iulie cand Luna poate da nastere la situatii fortate, exagerate, nemotivate, alimentand reactiile sufletesti disproportionate fata de cauza, lipsa de masura, ambalarea inutila si excesiva in relatiile sufletesti sau intre parinti/copii.

Incarcare cu forta fizica si ambitie pentru sportivii aflati in concursuri si intreceri dar si risc de accidentari prin imprudenta. Pe 10 si 11 iulie se inregistreaza o dorinta de stabilizare a relatiilor la locul de munca, de conservare a veniturilor ce decurg dintr-o activitate retribuita.

Mercur va intra pe 8 iulie in casa banilor si beneficiilor materiale obtinute de la altii sau prin intermediul unor institutii si acte legale, si acolo, alaturi de celelalte doua planete ce tranziteaza zodia Racului, complica lucrurile cu argumente noi, cu dezvaluiri incomplete sau “mestesugite”, cu atitudini rigide, posesive, meschine, facand de-a dreptul imposibila orice negociere si intelegere timp pana pe 23 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: