Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, relatiile amicale sunt amestecate. Unele nu le fac placere, altele chiar ii enerveaza. Motivul iritarii poate fi provocat de bani sau de interese materiale ale celor apropiati; alteori, chiar persoana draga unui nativ il deranjeaza prin pretentiile exagerate.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa comunicarii. In cele sase zile, cat va tine acest tranzitul prin Varsator, nativii vor dialoga dezinvolt, vor primi informatii surprinzatoare dar, totodata, utile lor, vor putea face drumuri scurte. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa lor a XII-a, cea “ascunsa” si, de acolo, va spori enigmele si nedumeririle: “De ce a spus cutare asta?! De ce s-a purtat asa?!”, iata intrebari care ii vor framanta pe unii nativi din Sagetator. Marte, va da spor dusmanilor, clevetirilor, uneltirilor, sicanelor menite sa le deturneze atentia.

Intre 4 si 6 ianuarie dimineata (pana la ora 9), relatia dintre Mercur si Marte va fi delicata; tot ce vor spune nativii se va intoarce impotriva lor si, prin rastalmacire, va crea un dezavantaj sau un capat de acuzare folosit mai tarziu, de adversari.

Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), Luna va tranzita Sagetatorul, scotandu-i pe nativi din starea de spirit a ultimelor 2-3 zile, cand, in sufletul lor, se va fi strecurat o neliniste fara motiv aparent. In aceasta perioada, ei vor redeveni increzatori, optimisti, mai puternici si mai hotarati in ceea ce fac si afirma. Rastimpul 7/8 ianuarie dimineata este favorabil prin tripla conjunctie Venus/Saturn/Luna in Sagetator, ceea ce poate atrage, pe o directie de viata, o nesperata sansa, o limpezire a situatiei sau o oportunitate de tipul “last minute”.

Din seara zilei de 8 ianuarie, Sagetatorii se vor concentra pe chestiunile legate de bani, salarizare, castiguri din munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: