Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Careul miraculos de planete din Leu activeaza casa a IX-a a Sagetatorilor care prind aripi. Ii anima brusc o mare dorinta de a fi eficienti, de a opera schimbari in viata lor, de a se trezi la realitate, de a se implica in tot felul de actiuni menite sa-i puna in valoare, de a face schimbari majore in viata lor, de a nu se lasa dusi de valul mediocritatii.

Este ca un fel de renastere si ea este conditionata, in aproape toate cazurile de o schimbare profesional, pe plan secund urmand a juca un rol important schimbarile de statut social. Teoretic, toti Sagetatorii pot beneficia de acest tranzit dar, unele varste, sunt mai potrivite pentru a primi acest dar.

Este vorba de cei in prejma varstei de 48 si 60 de ani care sunt in situatia de a face acest salt ca un prag necesar de trece spre o alta etapa controlata de Jupiter sau generatiile nascute cu un Jupiter in Leu, adica cei nascuti in 1955, 1967, la sfarsitul anului 1978 si 1979, la sfarsitul anului 1990 si 1991.

Schimbarile pot surveni daca au invatat mult si bine si atunci sunt intr-un anume fel “rasplatiti” prin oferte socio- profesionale pe masura sau daca sunt dispusi sa evolueze prin invatatura. Pe 1 august intalniri si mici evenimente ciudate, uimitoare, informatii surprinzatoare, schimbari din mers ale planuri zilei respective.

Pe 2 si 3 august concesii fata de unii membrii de familie, gesturi de cumsecadenie fata de acestia, blandete sau tendinta de uita, de a ierta, de a trece peste situati neplacute mai degraba din intelepciune si spirit de armonie. Pe 4 si 5 ambalari erotice de moment, chefuri subite de un fel de mancare, de un fel de a petrece timpul liber, impulsuri divergente. Intre 6 si 7 august tendinta de a se potoli, de a-si calma spiritul si de a-si odihni trupul; moment bun pentru recuperare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: