Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, in ciuda dorintei nativilor de a stabili pe baze corecte niste relatii de prietenie cu unele persoane, demersul nu le reuseste pentru ca acele persoane le vor oferi cel putin cateva motive de indoiala sau de ingrijorare cu privire la felul lor de a gandi si actiona, ori la caracterul si trecutul lor de natura sa strecoare indoiala in sufletul Racilor.

Intre 9 si 10 ianuarie, perioada de conversatii cu sine. Racii se vor ocupa de universul lor interior si vor cantari ori vor masura ce au facut bine, ce au facut rau, pana acum, pentru a decide mai cu spor mai ales in doua privinte fundamentale pentru existenta lor: locul de munca si, implicit, venitul, si sanatatea. Unii simt nevoia unei informari complete, a aprofundarii unei situatii prin lectura, studiu, consultare cu specialisti.

Intre 11 si 12 ianuarie, Luna in tranzit prin Rac, semnul lor zodiac natal, ii va invalui cu influxuri ei bune, tandre, calde dar, restul caselor (IV, VII, X), locuite de planete aflate in relatii de cuadratura sau de opozitie, pot strica armonia creata de Astrul Noptii. Cel putin opozitia Jupiter/Uranus este de natura sa miste din temelii premizele vietii profesionale sau publice.

Din 12 ianuarie, Mercur va intra in casa a VII-a de unde, alaturi de Soare si Pluton, va radicaliza relatiile si evenimentele ce tin de partenerul de viata sau de afaceri, de negocieri si contracte. O atentie sporita trebuie avuta in legatura cu evolutia unor procese unde, propria lor prestatie (marturie, depozitie,precizare, cerere, aparare, etc.) trebuie sa fie impecabila, riguroasa si in conformitate cu adevarul.

Zvonul ca ar putea fi schimbati din functie trebuie luat in serios si, fara a face din asta o drama, sa se gaseasca solutii pentru o trecere lina de la un statut la altul sau pentru aflarea unui plasament echivalent.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: