Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, accentuat spirit critic, impins, uneori, pana la sarcasm si ironie muscatoare. Racii vor fi parteneri dificili de dialog prin felul mai putin placut de a contrazice si de a lua totul in raspar. Unele persoane mature vor fi obligate sa “puna mana pe carte”, din nevoia de a-si completa pregatirea profesionala in vederea sustinerii unui concurs pentru ocuparea unui loc de munca.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, chestiuni de norma (morala, religioasa), de educatie, traditie, datorie de familie, de justitie sau de context oficial de care trebuie sa tina cont atunci cand vor incerca sa rezolve chestiunile esentiale privind bunurile personale (avere) sau patrimoniul familiei. De cealalta parte, vor deveni tot mai stringente, chestiunile publice, de imagine, succes, notorietate, audienta, credibilitate, autoritate si valorificare superioara a pregatirii profesionale. In functie si de harta personala, in cazul unor Raci, se poate declansa sau acutiza lupta pentru putere dar si contestarile vor fi pe masura. Perioada dificila care impune atentie in discursul public, nuanta si masura cu privire la continutul afirmatiilor.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, relatiile de prietenie si povestile de dragoste vor sta sub semnul fazei de Luna Plina din 11 mai, ora 00:42′, care va introduce accente de tristete, mahnire, revolta, gelozie sau nevoia de consolidare a relatiei respective prin dovezi de onestitate, fidelitate si iubire.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, s-ar putea ridica probleme de ordin legal, procedural la locul de munca sau in regimul contractelor sub care se desfasoara activitatea lor profesionala. Posibile schimbari. Repozitionarea nativilor la serviciu poate fi determinata de intrigile si invidiile care “lucreaza” in detrimentul Racului, din umbra, adica consecinte al caror autor este, pentru moment, necunoscut

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: