Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 mai continua seria tensiunilor si discrepantelor din mediul familial sau din mediul social (in functie de varsta si plasament socio – profesional).

Pe 31 mai si 1 iunie, Luna, in tranzit prin Scorpion, stabileste relatii armonice cu Soarele acestor nativi, cu Venus inca pe sectorul lor natal, si cu perechea Kiron/Neptun din Pesti, dandu-le muta sensibilitate, disponibilitate pentru a fi milosi si emotivi.

Uneori aceste tranzite ii pot vulnerabiliza in sensul in care aceste frumoase trasaturi comportamentale pot fi exploatate iar nativii in loc sa beneficieze de ele intr-un context personal, le transforma in niste vulnerabilitati pe care strainii le speculeaza deindata. De aceea, nu e indicat sa va intalniti cu persoane cu care nu sunteti in cele mai bune relatii.

Veti sfarsi prin a ceda in fata lor, prin a-i ierta sau, si mai rau, sa va oferiti sa-i ajutati, gest de generozitate absolut inutil. Ramanand departe de ei scapati de aceste influente care va slabesc vointa si va fac sa treceti prea usor peste greselile lor. Pe 2 si 3 mai sunt de asteptat momente schimbatoare in starea de spirit, fluctuatii ale felului in care organismul dvs., reactioneaza.

Aici se va aseza Luna Plina care se va produce pe 2 iunie; ea poate provoca si nesiguranta la locul de munca sau evenimente contradictorii ca sens, importanta ceea ce nu le va permite nativilor sa inteleaga spre ce sa se indrepte ei insisi ca reactie si decizie. Pe 4 si 5 iunie se bine sa ramaneti lucid, obiectiv in relatiile parteneriale mai ales daca, peste celelalte provocari, se suprapun urgent decizii si asumari de responsabilitate in plan social sau in legatura cu functia si demnitatea pe care o aveti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: