Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, universul interior al nativilor va fi mobilat cu intentii, dorinte, planuri, strategii. Mintea Racilor va fi neobosita. Tot timpul vor gasi o pricina care sa-i nemultumeasca si pe care sa-si propuna sa o rezolve. Cel putin la nivelul intentiilor, mobilizarea lor va fi exemplara. Dar, in plan practic, ei se vor lovi de o serie de conditii care vor complica sau vor impiedica punerea in aplicare a acestor planuri. Unele vor fi generate chiar de starea lor de sanatate care le va impune un ragaz pentru a se reface, o pauza, in toata aceasta forfota interioara si exterioara care nu le da pace. Din punct de vedere medical, unii Raci se pot confrunta cu disfunctii la nivelul circulatiei arteriale in general, sau doar la nivelul membrelor inferioare, cu tulburari venoase, musculare sau osoase (in regiunea sold – coapsa, pana la genunchi). Risc de fracturi, leziuni, striviri prin cadere sau lovire.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal natal, va exacerba trairile, reactiile si impulsurile generate de evenimentele in mijlocul carora traiesc. Multe provocari, multe disensiuni si multe nereguli, abuzuri sau nedreptati se pot amesteca, haotic, dandu-le, bruma de echilibru interior, peste cap. Unele motive tin de ordinul fleacurilor, al evenimentelor efemere care se vor rezolva de la sine cu mai putin consum nervos. Altele, insa, nu vor disparea saptamani si luni.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, discrete premize banesti in al caror joc (ca motiv de neliniste sau ca speranta intr-un ajutor scontat), vor intra prietenii si cunoscutii nativului.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, lehamite, plictiseala si ostilitate fata de orice vine sa se adaoge la acest tablou incarcat. Pur si simplu, nu vor mai raspunde la provocari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: