Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, dorinta de a atenua conflictele din familie. In preajma datei de 29 octombrie, aceasta buna intentie s-ar putea lovi de idei, fapte si initiative ale unor membri de familie care vor risipi orice tentativa de impacare sau de intrare in normalitate ba, poate chiar, vor accentua conflictul mai vechi cu noi argumente.

Posibila furtuna pentru cei care detin functii si care pot intra in “coliziune” cu partenerii si colaboratorii apropiati. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), viata sentimentala o trece din criza in criza, din tristete in tristete.

Revoltele impotriva siesi sau a partenerului de suflet sunt doar o forma de a refuza o realitate care avea aceleasi date si cu niste saptamani in urma dar, atunci, ei nu vroiau sa vada aceasta realitate. Acum, unii, pe fondul acestor stari de spirit acute, se pot decide sa rupa o relatie sau sa o conduca spre o optiune radicala de genul “ori/ori”.

Parintii pot fi profund nemultumiti de felul in care evolueaza relatia lor cu copiii sau de felul in care acestia inteleg sa se poarte in familie si in societate. Moment delicat din punct de vedere pedagogic care trebuie lasat sa se consume pentru ca, pe aceasta faza “fierbinte”, nici un demers pedagogic nu va avea succesul dorit.

Luna Noua va rascoli amintirile celor mai multi dintre nativi. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, satisfactie legata de activitatea curenta sau posibila victorie morala in disputa cu un sef care cedeaza si accepta o parte din punctele de vedere ale nativului.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, alte provocari, alte persoane, alte tensiuni, alte mize dar aceiasi nevoie de rezistenta interioara pe care Racii o vor rezolva adoptand o atitudine rigida, de-a dreptul refracta sau indaratnica (forma lor de rezistenta la ananghie), in lipsa altor resurse comportamentale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: