Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Felul in care vor decurge evenimentele in zilele de 28 februarie ti 1 martie depinde foarte mult de harta fiecarui nativ ti de probleme majore care il inconjoara sau nu.

Combinatia astrala este complicata ti, celor cu putere sau notorietate, ea le poate aduce controverse, dispute mai ales in legatura cu exercitarea functiei, prerogativelor puterii, a legitimitatii unor demersuri sau asupra felului in care gandesc ti actioneaza atunci cand este vorba de aspecte oficiale, publice.

Conotatia deti este dinamica tinde, pentru ei, sa capete aspectele unei dispute ce poate evolua spre aceea ce cu un termen folosit in prezent abuziv, se cheama “scandal”, deti, culmea acum termenul s-ar putea sa fie chiar indreptatit. Evolutii ciudate ale unor situatii ce pareau sa fie tinute sub control. Lovituri stranii ale sortii sau ipostaze de la care nativul nu se poate eschiva. Dialoguri ti consfatuiri pe teme banetti, financiare sau patrimoniale, dupa cum e cazul, in viata fiecaruia.

Luna Plina din ziua de 5 martie nu este pentru ei un bun prilej sa se exprime public ti nici sa initieze o serie de discutii in particular. Orice ar face, tot nu va fi bine: ori spun ce nu trebuie, ori nu se exprima cum trebuie, ori rastalmacesc totul, iti pierd obiectivitatea etc.

In preajma zilei de 5 martie, cu o marja de toleranta de o zi in minus sau in plus, sunt de evitat calatoriile, drumurile. Neatentia, dar mai ales chestiunile tehnice, pot complica o deplasare simpla, chiar ti prin orat. Zilele de 5 ti 6 martie pot activa conflicte, rivalitati sau mari diferente de opinii ti interese care pot proveni sau pot tinti functia, un contract, un proces, casatoria, un partaj, o afacere cu lezarea ti limitarea puterii de actiune.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: