Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 iulie Marte, in Rac, in casa lor I, primeste provocari dintre cele mai serioase de la Uranus, pozitionat in tranzit, in casa lor a X-a. De aici si o serie de situatii-limita sau macar stranii prin felul in care se declanseaza, ce tinte existentiale ating ori prin reverberatiile pe care le produc asupra altor domenii de viata decat cel social sau profesional, principal. In varianta mai simpla, se pot contura conflicte disproportionate ca miza.

Tot intre 25 si 26 iulie dupa-amiaza, este posibil ca unii Raci sa nu se simta bine intr-o relatie afectiva: ceva ii stinghereste, ceva ii pune pe ganduri, unii reactioneaza egoist, altii doar lasa sa se intrevada un subiectivism pronuntat in toate replicile, argumentele si raspunsurile pe care le dau perechii lor sufletesti.

Si intre parinti si copii se pot naste tensiuni, suparari nerostite, ingrijorari. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, nativii se preocupa de munca, de activitatile ce au o legatura cu strainii, cu deplasarile in afara tarii, cu conexiunile internationale de orice fel. Racii dau dovada de initiativa si incredere, abordand chestiunile de rutina cu hotarare. Intre 29 si 30 iulie, Luna arunca o unda de insingurare sau de izolare de partenerul de viata. Multa rigoare in relatiile de afaceri sau orice tip de colaborare.

Pe 31 iulie, Luna Plina le pune banii altuia in prim-planul atentiei lor, putand sa le aduca noutati, situatii-surpriza sau influentandu-le gandirea si atitudinea fata de beneficii etc. aducandu-i in situatia de a accepta sau a recurge la solutii dintre cele mai fanteziste. Tot din 31 iulie, casa banilor castigati din munca proprie se umple cu vibratia celor patru planete in tranzit imbogatita prin interventia planetei Venus.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: