Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Tripleta astrala din Gemeni ( casa a XII-a) ii face pe cei nascuti in Rac sa aiba o bogata viata interioara impinsa uneori pana la agitatie. Ii framanta tot felul de ganduri, le trec tot felul de idei prin cap, trebuie sa ia niste decizii si, in acest carusel de trairi, nu gasesc nici un element sigur pe care sa se sprijine in proiectele lor.

Totul se da peste cap, n-au incredere in nimeni si nimic, resping orice solutie venita din afara. Aceasta instabilitate va inceta peste aproximativ trei saptamani. Deocamdata sunt ca un depozit aflat in inventar: totul e verificat, cantarit si numerotat. Motive de multumire pentru ca au rezolvat o secventa financiara sau pentru ca au primit o recompensa baneasca.

Din dupa-amiaza zilei de 25 mai pana pe 27 mai dialogurile cu acesti nativi vor fi greoaie, ei insisi aratandu-se oarecum antipatici, critici, sarcastici, nu o data exagerand sau jignind, atitudinea inregistrandu-se mai ales in relatiile mai putin importante pentru ei sau in contextul unei relatii cu oameni pe care ii considera sub nivelul lor social, material sau cultural.

Dorinta de armonie si calm ori de buna-intelegere in familie, motiv pentru care fac tot felul de eforturi menite sa alunge supararea sau neincrederea. In ajutorul lor vin o serie de ipostaze astrale care le permit sa afle adevarul pe cai neconventionale ori sa intre in posesia unor informatii care arunca o lumina lamuritoare asupra justificarii comportamentului unuia sau mai multor membri din familia din care provin (28 si 29 mai). Atentie cu privire la reactiile nervoase sau la medicatia menita sa asigure o buna functionare a sistemului nervos si a circulatiei periferice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: