Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zile de fior: multe aspecte importante de viata sociala, de activitate profesionala, de imagine, de nume si/sau renume sunt trecute prin tot felul de site ale unor evenimente si comentarii care il deranjeaza pe nativ.

Uneori, ele il pot alarma sau destabiliza. Relatiile contractuale continua sa fie zbuciumate fie de trecutul care continua sa provoace evenimente, fie de imposibilitatea lor de a le tine sub control. Situatii neprevazute, surprize, limitari in tot ceea ce tine de desfasurarea unui proces sau demers care priveste parti, interesul lor si contracte sau documente. Un strop de intelegere si prietenie manifestata de una sau mai multe persoane cu privire la conditia umana a nativului din Rac.

Poate ca este vorba numai de o manifestare de solidaritate, de tandrete, duiosie si empatie. Vesti care vin pe cai ocolite sau discrete. Unele sunt profitabile, altele, desi veridice, sunt inutilizabile pentru ca, pe moment, nu pot fi folosite, in mod public. Pe 27 si ulterior, pe 28 martie, zile mocnite, tacute, de reculegere, de meditatie.

Dorinta de a ramane singuri cu gandurile lor este mare in acest rastimp. Dorinta de a schimba un loc de munca sau de a rezolva o criza profesionala ramane valabila intreaga saptamana, ba, uneori, mai ales pe fondul, unei proaste conjugari cu harta astrala individuala, se pot naste dispute, atacuri, respingeri, negari, opozitii dure fata de intentia manifestata de nativ in aceasta directie. Etapa critica in ce priveste un demers legal menit sa le permita recuperarea unor bani ce li se cuveneau intr-o relatie de munca. Stagnare in planul unei afectiuni ce tine de vezica biliara, bolile de sange si sistemul arterial.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: