Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, perioada buna pentru analize, studiu si observarea atenta a unei situatii, pentru meditatia pe o tema personala ori pentru acumularea de informatii, experiente si trairi constructive.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, provocari esentiale in planul functiei, imaginii publice, al autoritatii profesionale sau sociale si politice, daca este cazul. Numeroase motive de disputa, confruntari de opinii, conflicte cu una sau mai multe persoane si/sau institutii in legatura cu munca sau cu activitatea, depusa in trecut ori in prezent, supusa acum unui control sau unei anchete.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, Racii pot stabili relatii utile lor, menite sa-i sprijine intr-o initiativa. “Mana de ajutor” de la un prieten care intervine in beneficiul unui Rac sau care ii atrage atentia asupra unei vulnerabilitati din viata si activitatea lui, dandu-i acestuia posibilitatea sa o corecteze la timp. Relatii noi si utile dar de scurta durata.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, efervescenta a vietii interioare (ganduri, proiecte, analize, preocupari, strategii) intensificate din 20 mai, cand Soarele se va incepe sa tranziteze casa a XII-a. Aceasta etapa astrala va permite limpeziri si lamuriri, ca efect al fazei de Luna Noua din Gemeni, care va avea loc pe 25 mai, la ora 23:31′.

Tot din 20 mai se vor pune probleme de sanatate; in general, va fi vorba de simptome de mica intensitate, cu caracter trecator, dar care il pot alarma pe nativ prin revenirea lor cu o anume constanta. Tinand cont ca, din 26 mai, opozitia Marte/Saturn, de pe axa celor doua case ale sanatatii, se va acutiza, se poate anticipa ca, cele mai frecvente suferinte organice vor fi legate de fiziologia aparatului loco-motor (osatura, musculatura, sistem nervos, sistem arterial si venos), a plamanilor si a ficatului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: