Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Noaptea de 20 februarie s-ar putea sa fie, pentru unii nativi, una agitata, pe fondul gandurilor si situatiilor ciudate, de ultima ora. Framantarile interioare ii vor tine trezi dar solutiile vor intarzia sa apara.

Din 20 februarie, dupa ora 04:18 dimineata, pana pe 22 februarie la pranz, o serie de persoane nascute in aceasta zodie pot avea probleme cu banii, cu averea, cu veniturile, cu conturile, cu intelegerile ce ar trebui materializate prin acte oficiale.

Mai intai, pentru ca pot apare tot felul de situatii care complica, incurca sau redefinesc termenii unui contract ori datele insesi ale unei mize materiale. In al doilea rand, perioada in sine e marcata de surprize si razgandiri inexplicabile, mai ales ale unor parteneri de dialog, asa incat ar fi indicat sa nu se forteze nota. Solutiile de scurta durata, acceptate pe principiul “pana trec puntea”, sunt pandite de pericolul unor sanctiuni si pagube ulterioare neluate in calcul, in prezent. Unele dintre ele nici nu le apartin, ca initiativa, Racilor, ci mai ales celor din anturajul lor care, din dorinta de a-i ajuta, le propun tot felul de aiureli.

Din 22 februarie dupa-amiaza si pana pe 24 februarie, nativii devin, fortati de imprejurari, stapaniti, metodici, calculati, puternic ancorati in realitate, animati de dorinta de a rezolva, una sau chiar toate probleme cu care se confrunta, pe calea dialogului. Usor de zis, greu de facut! Este perioada cand opereaza Luna Plina in Fecioara pe casa schimburilor de idei si informatii ori ale contradictiilor de opinii si viziuni pe chestiuni majore care nu pot fi deslusite. In ciuda efortului depus, nativii vor ramane cu cate o necunoscuta.

Pe 25 si 26 februarie, in familiile unora, se poate produce un dezechilibru. Un factor de stres, ca un vartej, “va lua totul pe sus”, zgaltaind, de la o ora la alta, viata personala, cea de familie, casnicia, afacerile, procesele, imaginea publica, functia etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...