Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), interesul nativilor se va concentra pe problemele de serviciu. Poate fi vorba de informatiile sau speculatiile vehiculate privitoare la viitorul locului lor de munca sau de posibilele transformari in regimul salarial.

Apogeul acestei etape se va inregistra pe 20 iunie, evenimentele precipitandu-se din cauza fazei de Luna plina care va actiona pe acest sector. Pe fondul Lunii Pline si al impactului Solstitiului de vara, sanatatea Racilor va fi pusa la incercare. Acestia vor avea un stres provocat de energiile degajate care le vor rascoli afectiunile mai vechi sau pot acutiza unele stari organice de moment.

Atentia majora trebuie indreptata spre conservarea energiei si evitarea oricaror exagerari si imprudente in ceea ce priveste circulatia arteriala si venoasa si fiziologia aparatului loco-motor ori a sistemului nervos care controleaza activitatea membrelor superioare si inferioare.

De aceea, este indicat sa nu se faca antrenamente excesive, sa nu se depuna eforturi fizice, sa nu se exagereze cu excursiile, drumetiile si sporturile de agrement cu grad mare de risc. Intr-un alt plan, se contureaza riscul de a se insela intr-un rationament sau de a cadea victima dezinformarii si confuziei din jurul lor.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, vor incepe sa se contureze probleme parteneriale care se vor deveni o realitate personala, pe fondul schimbarilor de statut astral (intrarea, pe 18 iunie, in semnul zodiacal natal al Racilor, a planetei Venus si, din 21 iunie, a Soarelui) care, in opozitie cu Pluton si Uranus, vor contribui, saptamanile urmatoare, la radicalizarea relatiilor de familie; drept care, in cuplurile care “scartaie” de ceva vreme, se pot produca certuri, rupturi definitive, parasiri, abandon conjugal, divorturi.

Relatiile se vor complica si cand va fi vorba de afaceri, contracte, alte parteneriate. Se va contura tendinta paguboasa de a se crampona, cand va fi vorba de un litigiu, de fleacuri si detalii. Intre 23 si 24 iunie, efort de a gasi solutii la un beneficiu scontat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...